Tuntuuko, että ihan sama mitä ja miten teet, niin…

Julkaistu

Tuntuuko, että ihan sama mitä ja miten teet, niin…

Tuntuuko, että ihan sama mitä ja miten teet, niin somekanavasi eivät vain kasva, sitouta tai myy?

Voisin jakaa teille tähän haasteeseen vaikka kuinka paljon ohjeita, vinkkejä ja niksejä, joilla pitäisi päästä ”varmaan menestykseen”

Vinkit itsessään ovat toki hyviä ja hyödyllisiä – ei ollenkaan sillä! 

Mutta moni tuntuu maalailevan haavekuvia siitä, että oppiessaan kivoja uusia niksejä kanavien toiminnasta – alkaisi tilin kasvu, sitoutuneisuus ja myynti lähes itsestään kasvamaan.

Oman brändin tunnetuksi saaminen tai asiakashankinta somessa, ei kuitenkaan käy ihan sormia napsauttamalla.

Kaikista tärkein asia on vahva 100% yrityksesi näköinen huolellisesti tehty brändistrategia (pohjatyö) ja kärsivällisyys sen käytäntöön viennissä. 

Kun strateginen perusta on rakennettu ja määritelty juuri sinun yrityksesi näköiseksi – voidaan ottaa ne käytännön niksit ja vinkit käyttöön, ja silloin niistä on oikeasti hyötyä! 

Missioni onkin auttaa sinua vahvistamaan yrityksesi ainutlaatuisuus ja tuoda se esiin verkossa, yritystäsi eniten hyödyttävällä ja tuloksia tuovalla tavalla!

Eikö olisikin vapauttavaa lopettaa somen kanssa tuskailu, jumittaminen ja turhan työn tekeminen?

Jos vastasit Oi kyllä!  – laita minulle viestiä tai varaa suoraan maksuton aika kalenteristani, niin kerron sinulle lisää! Mielenkiinnolla odotan, että pääsen tutustumaan sinun yrityksesi tarinaan ja auttamaan sinua selvittämään, mikä on juuri sinun yrityksesi ainutlaatuisuus ja miten päästään tuomaan se esille teitä eniten hyödyttävällä tavalla!

https://calendly.com/briannamaatta